Breadcrumbs

Principals col·laboracions

En Víctor Luna ha col·laborat al llarg dels més de 10 anys d'experiència al sector ambiental amb organitzacions i administracions diverses, tot destacant les següents:

Col·laboradors EcoGIRA

Víctor Luna Puerto (Barcelona, 1988).

Graduat en Ciències Ambientals per la Universitat de Girona (nº col·legiat COAMB: 1670). Màster en Planificació Territorial i Gestió Ambiental per la Universitat de Barcelona.


Àrees d'especialització

Les seves principals àrees d’especialització són la prevenció de residus, la gestió de residus, l’economia circular, l’eficiència energètica, la mobilitat i l’educació i comunicació ambiental.


Experiencia

Des de 2008 treballa com a consultor tècnic ambiental per a empreses, administracions i institucions, on ha participat en més de 30 projectes en els àmbits de prevenció i gestió de residus, eficiència energètica, economia circular i comunicació ambiental, a nivell local, regional i internacional. Tot destacant la seva participació al projecte “Towards Zero Waste” del Smart City Expo World Congress.

També, ha participat i organitzat seminaris i jornades, ha impartit cursos de formació i porta a terme l’espai de medi ambient i sostenibilitat de Ràdio Sant Boi.


zero waste conciencia sostenible


Responsabilitats

Des de l'adolescència ha format part d'òrgans de direcció en les entitats i organitzacions en les quals participa. Destacant diverses responsabilitats dins els òrgans de govern de la Universitat de Girona (UdG), del Consell d'Estudiants i de la Facultat de Ciències de la UdG. Alguns dels càrrecs electes que ha representat són: Coordinador de Comunicació del Consell d'Estudiants (CdE), Moderador del CdE, Representant dels estudiants a diferents comissions assessores de govern de la universitat: la Comissió Assessora de Cooperació i Solidaritat, Comissió Assessora d'Infraestructures i Economia, Comissió Assessora de Comunicació. Mesa del Claustre, Representant de la Junta de Facultad de Ciencias (JFC), Representant del sector estudiants a la Comisión de Govern de la JFC, Delegat de classe.

Actualment, ha estat escollit per ser el representant en les següents responsabilitats:

Back to Top